TOT EL QUE HAS DE SABER PER PROTEGIR LA FUSTA DE CORCS I ALTRES PLAGUES

Els insectes xilòfags, especialment els corcs, són una amenaça significativa per a la fusta a la teva llar. Aquests insectes poden causar danys greus als mobles, estructures i altres elements de fusta. Per combatre'ls, és crucial conèixer i aplicar els tractaments adequats contra aquests insectes.

En aquest blog, explorarem dos tipus de tractaments: el PREVENTIU i el CURATIU.


- TRACTAMENT PREVENTIU: Protegeix la fusta nova

El tractament preventiu és ideal per a fusta nova (fusta que no ha estat tractada anteriorment). Es tracta d'inhibir i evitar que la fusta sigui infectada.
Cal aplicar una capa abundant del producte IMPRIMACIÓ FONS CEDRIA de manera uniforme sobre la superfície. Assegura't de cobrir totes les àrees més difícils d'arribar com vores o racons.

Imprimació Fons Cedria

15,05  IVA inclòs

Base impregnant especialment indicada per protegir fustes frondoses riques en tanins evitant les taques negres que produeixen les fustes verges. Estabilitza la fusta i repel·leix l’aigua.

Quantitat: 1 Litre

- TRACTAMENT CURATIU: Combat les infeccions existents

Per fer un bon tractament contra els insectes xilòfags en mobles infectats, en primer lloc, cal sanejar la fusta extraient els restos de pintures i vernissos vells. Aquest sanejament es pot fer amb DECAPANT* (per a pintures més resistents, amb una espàtula), o polint amb un PAPER DE VIDRE* o ESPONJA/TAC ABRASIUS.

Un cop tenim la fusta neta, seca i preparada, podem aplicar el producte MATACARCOMES CEDRIA. Aquest, es pot fer servir de dues maneres:
1. Aplicant amb una PALETINA el producte, impregnant tota la superfície de la fusta.
2. Injectant el producte pels diferents forats que ha generat el xilòfag.

Un cop aplicat el producte, és recomanable si és una peça/moble petit (tauleta, cadireta, estanteria, etc) poder-lo tapar amb una bossa o un PLÀSTIC TAPATOT perquè els vapors del matacarcoma puguin intensificar el seu tractament.

*Trobaràs aquest producte a les nostres botigues físiques.

Matacarcomes Cedria

16,77  IVA inclòs

Protector preventiu i curatiu de la fusta amb base dissolvent, contra insectes xilòfags (corcs). No taca la fusta. Incolor i aptes per a tota classe de fustes.

Un cop finalitzat un dels dos tractaments contra els insectes xilòfags, podem procedir a aplicar l'acabat que preferim pel moble (aquesta explicació la trobaràs properament en una nova entrada al blog).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *