QUINS PASSOS CAL SEGUIR?

1. AVALUACIÓ INICIAL:

Abans de començar qualsevol treball de reparació, cal realitzar una avaluació exhaustiva dels teus mobles exteriors per identificar qualsevol dany o desgast.
Busca esquerdes, esberles, caragols solts o oxidats i qualsevol altre problema que requereixi atenció.

2. PREPARACIÓ DE LA FUSTA:

Si els teus mobles exteriors estan fets de fusta, és possible que necessitin reparacions específiques per restaurar la seva integritat estructural. Omple les esquerdes o forats amb massilla per a fusta i poleix suaument la superfície per igualar-la.

Si hi ha aplicat un vernís o esmalt anterior, aquest s'ha de treure eliminant el màxim de producte que es pugui per obrir el porus. L'ideal és començar per una esponja o tac de gra mitjà i després passar a un gra més fi. L'esponja abrasiva és ideal per polir detalls, racons més difícils d'arribar, cantonades, potes rodones, etc. En canvi, el tac abrasiu és ideal per a superfícies planes.

3. TRACTAMENT DE LA SUPERFÍCIE:

Un cop hagis realitzat les reparacions necessàries, és important tractar la superfície dels teus mobles exteriors per protegir-los contra els elements i el desgast de les condicions extremes.

1. Aplica directament l'OLI PER TECA de PYMA sobre la fusta neta (sense taques ni pols). Agita bé l'envàs i aplica una primera mà abundant de producte.

2. Passats 20 minuts aproximadament, retira l'excés de producte amb un drap i procedeix a aplicar una segona mà.

* Tingues en compte que si estàs tractant una taula de fusta per menjar, és recomanable aplicar un vernís posteriorment perquè si t'hi cau algun líquid fosc, la fusta l'absorbirà i la taca es quedarà per dins, cosa que costarà molt de treure. En canvi, si li apliques vernís, farà una pel·lícula protectora i impedirà que la fusta absorbeixi líquids indesitjats.

* Per a un resultat més òptim i durador, és recomanable fer aquest tractament 2 VEGADES L'ANY. Una abans de començar la temporada d'estiu (abril-maig) i una segona un cop passat l'estiu (setembre-octubre).

Oli per teca PYMA

16,63  IVA inclòs

Revitalitzadora mescla a base d’Oli de Tung i altres extractes oliosos vegetals que ofereixen resistència a les fustes exposades a la intempèrie. Aporta un elegant acabat natural i alta protecció solar amb filtres UV.

Vernís Esprotec brillant

15,65 67,05  IVA inclòs

Vernís transparent d’acabat brillant d’alta qualitat.
Molt transparent i uniforme. Excel·lent duresa i elasticitat. Totalment netejable. Bona resistència a frecs i cops.
Adequat per a protegir superfícies de fusta.

Quantitats: 0,75 i 4 litres

EINES I ACCESSORIS PER A APLICAR ELS PRODUCTES

Aquests són els productes ideals per a PROTEGIR, PREPARAR, APLICAR i POLIR els teus espais.