1. INTRODUCCIÓ

Aquest document (juntament amb tots els documents esmentats) estableix les condicions per les quals es regeix l’ús d’aquesta pàgina web (https://www.fontfredapintures.com) i la compra de productes a la mateixa (d’ara endavant , les Condicions”, sigui quin sigui l’aplicatiu, mitjà digital, suport o dispositiu a través del qual es pugui accedir. Abans d’usar aquesta pàgina web i en utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través d’aquesta, vostè consent quedar vinculat per aquestes Condicions i per la nostra Política de Privadesa, Política de Cookies i Avís Legal i Condicions Generals d’ús, per això que, si vostè no està d’acord amb totes elles, no ha de fer servir aquesta pàgina web.

2. IDENTIFICACIÓ DE LES PARTS

La venda d’articles a través d’aquesta pàgina web es realitza sota la denominació de FONTFREDA PINTURES de CARLES FONTFREDA, S.A., amb domicili a l’Av. Antoni Gaudí, 23, 17800 Olot (Girona) Espanya, i proveïda de NIF A-17098021 i inscrita al Registre Mercantil de Girona, tom 505, llibre 409, secció 3a, foli 130, full núm. 7255 i inscripció 1a. La pàgina web de la qual és https://www.fontfredapintures.com

I, d’altra banda, l’usuari, aquell que contracta els productes que s’ofereixen a través de la pàgina web i les dades identificatives dels quals són les facilitades directament per aquest mitjançant la incorporació de les seves dades als diferents formularis que CARLES FONTFREDA, S.A. posa a la vostra disposició per accedir a qualsevol dels productes que s’ofereixen al lloc web. La informació i les dades personals facilitades seran tractades d’acord amb el que estableix la Política de Privadesa i la Política de Cookies.

L’accés, la navegació i l’ús del lloc web, confereix la condició d’usuari, per la qual cosa aquest accepta des que inicia la navegació en el mateix totes les Condicions aquí establertes i les modificacions ulteriors, sense perjudici de l’aplicació de la normativa legal corresponent que apliqui aquest cas. L’usuari declara ser més gran de 18 anys i tenir capacitat legal per celebrar contractes a través d’aquest lloc web.

3. PROCÉS DE COMPRA

L’usuari pot comprar a través del lloc web pels mitjans i formes establerts. Per això, haurà de seguir el procediment de compra establert durant el qual podrà afegir a la cistella, cistella o espai final de compra tots els productes i/o serveis que consideri. L’usuari haurà emplenar i/o comprovar la informació que en cada pas se li sol·licita a efectes d’executar la compra i el corresponent enviament/lliurament. Posteriorment, l’usuari rebrà un correu electrònic confirmant que s’ha rebut la seva comanda o sol·licitud de compra i/o prestació del servei que serà considerat com a confirmació de la comanda realitzada. L’usuari reconeix en el moment de la compra ser coneixedor i accepta les condicions particulars del producte i/o servei en qüestió, indicant a manera enunciativa, però no limitativa: nom, pes, preu…

4. DISPONIBILITAT

CARLES FONTFREDA, S.A. informa a l’usuari que el nombre d’unitats disponibles dels productes oferts es manté actualitzat amb les existències al magatzem i la disponibilitat de venda. En cap cas, CARLES FONTFREDA, S.A. posarà a la venda de forma intencionada més unitats de les que es disposin per a la venda.

Heu de tenir en compte que totes les comandes seran enviades dins dels límits d’estoc disponibles. En cas que existís alguna ruptura d’estocs o indisponibilitat puntual d’un producte, CARLES FONTFREDA, S.A. enviarà un correu electrònic comunicant a l’usuari aquest extrem i el nou termini de lliurament recomanat dels productes adquirits.

Per al supòsit que el producte no estigui disponible després d’haver-se realitzat la comanda, l’usuari serà informat per correu electrònic, podent triar entre rebre un altre producte de característiques similars o anul·lar la comanda.

L’anul·lació parcial de la comanda a causa de la manca de disponibilitat no suposarà l’anul·lació total de la comanda, llevat que l’usuari així ho manifesti. Tot això sense perjudici del dret de desistiment.

5. PREUS

Els preus aplicables a la contractació per part de l’usuari dels productes seran els que figurin al lloc web en el moment en què l’usuari accedeixi al producte específic i iniciï el procés de contractació. Els preus de la pàgina web inclouen IVA, però exclouen les despeses d’enviament, que s’afegiran a l’import total degut. Així mateix, a aquests preus són aplicables altres despeses establertes en aquestes condicions en un apartat específic sobre política de despeses d’enviament.

En cas d’error en el preu dels productes que l’usuari ha contractat, us informarem el més aviat possible i us donarem l’opció de reconfirmar la comanda al preu correcte o bé anul·lar-ho. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda es considerarà cancel·lada i se li reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades.

CARLES FONTFREDA, S.A. es reserva el dret a modificar la llista de preus publicats al lloc web, quan així ho consideri convenient. En tot cas, això no és aplicable per a aquells productes contractats amb anterioritat a la modificació d’aquests.

6. MÈTODES DE PAGAMENT

Les formes de pagament que acceptem són a través de targeta de crèdit o dèbit (Visa, MasterCard, American Exprés) i transferència bancària al número de compte indicat. El pagament s’haurà de fer en el moment de compra del producte o servei.

7. DRET DE CANCEL·LACIÓ DE LA COMANDA

CARLES FONTFREDA, S.A. garanteix als usuaris la possibilitat de cancel·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que la cancel·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posada a disposició del transportista per enviar-la. Per sol·licitar-ho cal que us poseu en contacte amb CARLES FONTFREDA, S.A. a través de l’email comandes@fontfredapintures.com o trucant al 972 262 926.

8. DRET DE DESISTIMENT I FORMA D’EXERCITAR-HO

Si esteu contractant com a consumidor i usuari, teniu dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns o en cas que els béns que componen la seva comanda es lliurin per separat, als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer indicat per vostè, diferent del transportista, va adquirir la possessió material de l’últim d’aquests béns.

Per exercir el dret de desistiment, us heu de notificar a CARLES FONTFREDA, SA, a l’adreça Av. Antoni Gaudí, 23, 17800 Olot (Girona), al telèfon 972262926 o correu electrònic comandes@fontfredapintures.com. Per complir el termini de desistiment, n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici per part seva d’aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

En cas de desistiment per la seva banda, us tornarem tots els pagaments rebuts per vostè que li corresponguin d’acord amb les presents Condicions i sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte.

Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, llevat que vostè ens indiqui el contrari, detallant expressament el mitjà de pagament a través del qual voleu que realitzem la devolució. No incorrerà en cap despesa conseqüència del reemborsament. No obstant això, podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns, o fins que hagi presentat una prova de la devolució d’aquests, segons quina condició de compleixi primer. No es retornarà en cap cas les despeses d’enviament de la comanda.

Llevat que realitzeu la devolució en una botiga, haureu d’assumir el cost directe de devolució dels béns. Només vostè serà responsable de la disminució del valor dels béns resultant d’una manipulació diferent de la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.

El seu dret a desistir del contracte serà aplicable exclusivament a aquells productes que es tornin en les mateixes condicions en què vostè els va rebre. No es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat més enllà de la mera obertura d’aquest, de productes que no estiguin en les mateixes condicions en què es van lliurar o que hagi patit algun dany, per la qual cosa haurà de ser curós amb el/ els productes mentre estiguin en la seva possessió. Si us plau, torneu l’article usant o incloent tots els seus embolcalls originals, les instruccions i altres documents que si escau ho acompanyin.

No tindreu dret a desistir del contracte l’objecte del qual sigui el subministrament d’algun producte o servei personalitzat i/o adaptat a les vostres necessitats concretes.

Després d’examinar l’article us comunicarem si teniu dret al reemborsament de les quantitats abonades.

Si rebem un article fora del termini estipulat, en mal estat, amb contingut erroni o que, en definitiva, no reuneixi les característiques per poder desistir del contracte, no tindrà dret al reemborsament de quantitats. Ens posarem en contacte amb vostè i si transcorreguts dos (2) mesos des que posem l’article a la seva disposició no l’hagués recollit o es negués a rebre’l, no ens en farem responsables i es tindrà per abandonat.

Estarem autoritzats a repercutir-vos els costos corresponents en cas de ser possible gestionar la devolució del paquet a la vostra atenció. Queden en tot cas fora de perill els drets i les accions reconeguts per la legislació vigent.

9. ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

9.1.- Despeses d’enviament
La seva comanda pot ser rebuda sense despeses d’enviament si fa una compra igual o superior a 69 euros a la Península (Espanya, Andorra i Portugal) o igual o superior a 149 euros a les Illes Balears, Illes Canàries i Unió Europea (Entrant com a UE els següents Països: República Txeca, Països Baixos, Luxemburg, Itàlia, Dinamarca, Bèlgica, Àustria, Alemanya, França – no Còrsega). *En la resta de països de la Unió Europea (UE) NO es faran enviaments gratuïts. En comandes amb un cost inferior a aquest import, el cost de l’enviament dependrà del pes i del volum de la comanda, càlcul automatitzat en el procés de compra. 

**En els productes de la categoria “Sòcols i Motllures” de la marca Orac Decor l’enviament gratuït serà en compres superiors a 149 euros. 

***No es faran enviaments al Regne Unit ni Ceuta i Melilla.

9.2.- Zones d’enviament
CARLES FONTFREDA, S.A. pot enviar la teva comanda a Espanya (Península, incloent Andorra i Portugal), Illes Balears, Illes Canàries i a la resta de la UE. De moment no es faran enviaments a Ceuta i Melilla ni al Regne Unit. També pots recollir la teva comanda en línia a les nostres botigues físiques d’Olot (Av. Antoni Gaudí, 23. 17800 i C/ Sant Esteve, 26. 17800, aquest últim en el cas dels productes de Belles Arts), Figueres (Plaça Europa, 8. 17600) o Vic (C/ d’Olot, 2. 08500) sense cap cost addicional en l’horari d’obertura de les botigues. Es comunicarà mitjançant correu electrònic la disponibilitat de la comanda una vegada preparada.

9.3.- Termini de lliurament
Els terminis de lliurament són orientatius, encara que hi ha un compromís pel que fa al seu compliment. Els lliuraments a la Península (Espanya, Andorra i Portugal) i Illes Balears es realitzaran a les 72/96 hores següents a la compra en dies laborables (sempre que siguin productes en stock). Els lliuraments a les Illes Canàries i a la resta de la UE es realitzaran als 5 dies següents a la compra en dies laborables (sempre que siguin productes en stock). En el cas de comandes que continguin productes catalogats com a puntuals, els lliuraments es realitzaràn en un termini de 3 setmanes amb la totalitat de la comanda). Els dies festius (estatals, autonòmics i locals d’Olot) no s’expediran comandes ja que el nostre magatzem estarà tancat.

S’enviarà un correu electrònic informatiu quan la comanda procedeixi a ser enviada, moment en que l’estat de la comanda serà completada. 

En el cas de recollida de la comanda a una de les botigues de Fontfreda, el temps de recollida serà al cap de 72/96 hores sempre i quan es rebi un correu que indiqui que la comanda està completa i que es podrà procedir a recollir-la a la botiga. 

Les comandes voluminoses (més de 3 cubetes de pintura) s’enviaran paletitzades. Aquest tipus d’enviament triga uns 4/5 dies feiners i no disposa de seguiment. Es considerarà que el lliurament està realitzat en el moment en què el transportista faci el lliurament i se signi el justificant de lliurament. Els retards no implicaran l’anul·lació de la comanda ni cap indemnització.

9.4.- Terminis de lliurament habituals en productes fora d’estoc
Les unitats i disponibilitat que apareixen a la nostra pàgina web són orientatives. Si no disposem de l’estoc sol·licitat o són productes que tenim catalogats com a puntuals, el termini de lliurament pot augmentar fins a 3 setmanes.

10. DEVOLUCIONS

Acceptem devolucions en els 14 dies naturals des de la data de lliurament, sempre prèvia autorització nostra, confirmada per email (comandes@fontfredapintures.com) o un altre mitjà. No admetrem devolucions de productes que no presentin el seu embalatge original o hagin estat manipulats. Als articles que hagin estat encarregats, fabricats o modificats a mida per al client, CARLES FONTFREDA, S.A. es reserva el dret de no acceptar la devolució. Aquest serà el cas sempre colors de pintura barrejats a mida.

Les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d’alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsats íntegrament, incloses les despeses de lliurament/enviament incorregudes per lliurar-li l’article i els costos en què vostè hagués incorregut per tornar-nos-ho a nosaltres. Si la devolució és per un altre motiu, el client es farà càrrec del cost de la devolució, que es descomptarà de l’import a tornar. Les despeses d’enviament en cas d’haver-les no seran reemborsades.

En comandes de productes on el cost de l’enviament inicial era igual o superior a 69 euros a Península o 149 euros a les Illes Balears, Illes Canàries i Unió Europea (UE) (República Txeca, Països Baixos, Luxemburg, Itàlia, Dinamarca, Bèlgica, Àustria, Alemanya, França – no Còrsega) (comanda mínima per a enviament gratuït), l’import de les despeses d’enviament correrà a càrrec del client que vol efectuar la devolució (sempre i quan el motiu de la devolució no sigui a causa d’una tara o defecte). 

11. GARANTIES

Si vostè contracta com a consumidor i usuari, té dret a mesures correctores, de manera gratuïta, en cas de falta de conformitat dels béns. Li oferim garanties sobre els productes que comercialitzem a través d’aquesta pàgina web, en els termes legalment establerts per a cada tipus de producte, responent, per tant, per la falta de conformitat d’aquests que es manifesta en un termini de 3 anys des del lliurament del producte.

S’entén que els productes són conformes amb el contracte sempre que (i) s’ajustin a la descripció realitzada per nosaltres i posseeixin les qualitats que hàgim presentat en aquesta pàgina web, (ii) siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinen els productes del mateix tipus i (iii) presentin la qualitat i prestacions habituals d’un producte del mateix tipus que siguin amb fonament esperables. En aquest sentit, si algun dels productes no fos conforme amb el contracte, vostè haurà de posar-lo en el nostre coneixement a través dels mitjans de comunicació previstos a aquest efecte.

12. CONTACTE

Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres. El nostre horari d’atenció al client és de dilluns a divendres de 8.00 a 19.00 hores. Podeu contactar a través del telèfon 972262926 o enviant un correu electrònic a info@fontfredapintures.com.