La pintura mineral és un tipus de pintura elaborada amb ingredients naturals com pigments minerals, aigua, caseïna (proteïna de llet) i altres components naturals com oli de llinosa. Els seus avantatges inclouen:

 1. Respectuosa amb el medi ambient: La pintura mineral és biodegradable i no emet compostos orgànics volàtils (COV), la qual cosa la fa amigable amb el medi ambient i la salut.
 2. Transpirable: Permet que les superfícies pintades respirin, la qual cosa ajuda a regular la humitat a l'interior i evita l'acumulació de floridura.
 3. Durabilitat: Tot i que pot requerir un manteniment més freqüent que algunes pintures sintètiques, la pintura mineral és durable i resistents a la decoloració.
 4. Aspecte natural: Els pigments minerals proporcionen colors rics i profunds, amb un acabat mat que realça la textura i l'aparença natural de la superfície.
 5. No és tòxica: És segura per a ús a l'interior i no emet olors desagradables ni gasos tòxics.
 6. Reguladora tèrmica: Té tendència a absorbir menys calor, la qual cosa pot ajudar a mantenir les temperatures internes més estables.

En resum, la pintura mineral és una opció ideal per a aquells que busquen una alternativa natural i saludable a les pintures convencionals, amb beneficis tant estètics com mediambientals.

A Fontfreda Pintures...

 • Apostem per solucions ecològiques. 
 • Productes sans per la seva composició.
 • Sense dissolvents, plastificants ni conservants afegits.

Descobreix les nostres opcions de Pintura Sana i SUMA'T a la revolució amb nosaltres!

Pintura mineral ecològica Keim Innotop

56,52 121,55  IVA inclòs

KEIM Innotop és una pintura de sol-silicat llesta a l’ús per a interiors segons DIN EN 13 300 (compleix també les exigències segons DIN 18363 par. 2.4.1, pintura de dispersió de silicat).

KEIM Innotop és la pintura tot terreny per a nova aplicació o renovació a parets i sostres (resistència al frec humit, classe 3). Oficialment recomanada pel Sentinel-Haus-Institut! KEIM Innotop està certificat Cradle to Cradle Certified® Silver i C2C Certified Material Health Certificate™ Gold.

Quantitat: 5 Litres.

Comparativa PINTURA INTERIOR KEIM & PINTURA CONVENCIONAL:

Pintura Keim:

 • Qualitat ambiental certificada.
 • Totalment exempta de substàncies perjudicials.
 • Transpirable i permeable al vapor d'aigua.

Pintura convencional:

 • Emissió de dissolvents, plastificants i conservants durant mesos.
 • La humitat condensa en superfície i pot provocar floridures.

Pintura de calç 100% natural Tixol Nature

36,58  IVA inclòs

Agradable aspecte mineral a base de calç en pasta envellida, carbonats càlcics i cua vegetal per augmentar flexibilitat, resistència i adherència sobre superfícies pintades. 100% Natural, ideal en hospitals, escoles bressol, escoles, oficines, hotels, així com en habitatges on es requereixi un acabat natural, sense additius químics.

4 L color Blanc.

 • Aspecte mineral a base de calç en pasta envellida.
 • Bactericida, fungicida i antial·lèrgica.
 • Carbonats càlcics i cua vegetal per augmentar flexibilitat, resistència i adherència sobre superfícies pintades.