Sòcol

Cerca el sòcol perfecte per a donar-li al seu interior el toc final? Un exemplar elegant que amagui discretament els cables? O sòcols superposats per a camuflar ràpidament sòcols antics?
Un sòcol és una unió elegant entre el sòl i la paret. Però els sòcols són molt més que això. Li donen caràcter al seu interior, poden crear una sensació òptica de major altura, són pràctics per a amagar una junta descurada entre el sòl i la paret … En resum, són indispensables en qualsevol estada!

Des de sòcols de disseny fins a solucions assequibles: Orac Décor® ofereix sòcols de tots els models i formats, i per a tots els estils. De línies rectes, rústics, grans, petits, cridaners o precisament discrets. Tots els sòcols estan fabricats amb Duropolymer® – una mescla extruida de polímers de gran densitat. El material és resistent a cops i a l’aigua, i és summament lleuger. Pot pintar-ho del mateix color que les parets o ressaltar-lo amb un altre color. És idoneo per a canelles, cuines, hotels, restaurants, etc.

S'estan mostrant 9 resultats

Menú